کلمه را برای جستجو وارد کنید .

تقویم اجرایی و برنامه سالانه

در اجرای فرآیند آموزشی و تربیتی یا همان تعلیم و تربیت که رسالت آن بر دوش آموزش و پرورش است، باید مدیران و معاونین و دیگر پرسنل این حوزه نکاتی را مد نظر قرار دهند. تقویم اجرایی یک برنامه جامع و مدون است که می تواند یک مجموعه علمی و تربیتی مانند مدرسه را در نیل به اهداف مختلف یاری نماید. برنامه ای که می توان گفت مسیر راه را به درستی نشان می دهد و ملاک و معیار هایی را نیز در این راستا در نظر می گیرد. این مهم باعث می شود که آموزشگاه در مسیر تقویم اجرایی حرکت کند و از طرفی سطح آموزشی و فرهنگی مدرسه ارتقا پیدا کند. در واقع این برنامه ها به نام برنامه سالانه عملیاتی شناخته می شوند که می توانند به پیشرفت مدرسه در زمینه های مختلف کمک شایانی کنند. البته باید در نظر داشته باشید که برنامه های اجرایی سالانه با تقویم اجرایی تفاوت هایی دارند که در ادامه توضیحاتی در این مورد ارائه خواهیم داد.

با توجه به هر مقطع آموزشی تقویم اجرایی و برنامه ها متفاوت هستند. برای مثال تقویم اجرایی دبیرستان با تقویم اجرایی دبستان تفاوت هایی دارد که مقتضای محیط علمی و تربیتی تدوین می شوند. برنامه سالانه نیز به همین صورت است. در بین برنامه های سالانه تمامی مقاطع تفاوتی هایی وجود دارد. برنامه سالانه دبیرستان دوره اول با برنامه سالانه دبیرستان دوره دوم از نظر محتوای فرهنگی و آموزشی تفاوت های عمده ای دارد. این در حالی است که این دو با برنامه سالانه ابتدایی نیز تفاوت های بیشتری دارند. از طرفی برنامه سالانه هر کدام از پرسنل مدارس با دیگری نیز متفاوت است. برنامه سالانه معاون پرورشی در حیطه مسائل تربیتی، فرهنگی و پرورشی است. در حیطه مدیریت امور و تقسیم بندی صحیح وظایف برنامه سالانه مدیر طراحی می شود که طبق آن تصمیمات مرتبط اتخاذ می شوند. در حالت کلی برخی از برنامه های اجرایی سالانه شامل موارد زیر می شوند:

  • بخشنامه ها در زمان دقیق و طبق مفاد آن اجرایی شوند.
  • مراسم های فرهنگی و هنری در مدارس طبق برنامه اجرا شوند.
  • طرح های مختلف و پیشنهادی اجرایی شوند.
  • مسائل مالی و امور حسابداری ساماندهی شوند.
تقویم اجرایی و برنامه سالانه

تقویم اجرایی

برنامه سالانه و تقویم اجرایی مدارس مقاطع متفاوت

یکی از مهمترین ارکانی که در یک مدرسه باید به آن در کنار پیشرفت تحصیلی و پرورش دانش آموزان توجه کرد که در سند تحول بنیادین نیز به آن اشاره شده است، رضایت اولیا دانش آموزان است. جالب است بدانید که هر کدام از مدارس در مقاطع مختلف برنامه های سالانه و تقویم های اجرایی مخصوص خود را دارند. آموزشگاه های مختلف هم برنامه های هماهنگ با دیگر مدارس دارند و هم اینکه به صورت مجزا طبق برنامه سالانه خود پیش می روند. برای مثال از نظر رویداد های فرهنگی – سیاسی برگزاری مراسم دهه فجر در تمامی مدارس اتفاق می افتد. از نظر برنامه های آموزشی نیز، برای مثال تاریخ برگزاری امتحان ها در یک بازه زمانی شروع می شود و به پایان می رسد. از انواع مدارس که هر کدام برنامه های سالانه مختص خود را دارند می توان به نمونه های زیر اشاره کرد:

  • تقویم اجرایی و برنامه سالانه مدارس قرآنی
  • تقویم اجرایی و برنامه سالانه دبستان
  • تقویم اجرایی و برنامه سالانه مدارس استثنایی
  • تقویم اجرایی و برنامه سالانه هنرستان
  • تقویم اجرایی و برنامه سالانه مدارس متوسطه اول
  • تقویم اجرایی و برنامه سالانه مدارس متوسطه دوم
  • تقویم اجرایی و برنامه سالانه مدارس شاهد
  • تقویم اجرایی و برنامه سالانه مدارس تیزهوشان
  • تقویم اجرایی و برنامه سالانه مدارس نمونه دولتی
  • تقویم اجرایی و برنامه سالانه مدارس بزرگسالان
  • تقویم اجرایی و برنامه سالانه مدارس هیئت امنایی
  • تقویم اجرایی و برنامه سالانه مدارس شبانه روزی

برنامه سالانه و تقویم اجرایی آماده

برنامه ریزی

برنامه سالانه ابتدایی و متوسطه مدارس دخترانه و پسرانه

تقویم اجرایی و برنامه ریزی سالانه را پژوهشگران در رشته مدیریت آموزشی تهیه و تنظیم می کنند که می توانند برنامه های مدارس را به صورت دقیق و جامع تدوین نمایند. این برنامه ها باید طبق اصول و معیار های فرهنگی و آموزشی تنظیم شوند، زیرا تاثیرات زیادی بر روی هم دارند. برنامه سالانه به صورت فصل بندی شده برای مدارس آماده می شود که مدیران و معاونان می توانند آن را از سایت های مختلف نیز دریافت نمایند. این برنامه و تقویم های اجرایی مطابق با مقررات و بخشنامه های آموزش و پرورش تدوین می شوند. در نظر داشته باشید که برخی مدارس ممکن است متناسب با موقعیت مدارس تغییراتی در این تقویم های اجرایی ایجاد کنند. برای مثال برخی موارد در مدارس دخترانه و پسرانه تفاوت هایی دارد.

برنامه سالانه ابتدایی و متوسطه
برنامه سالانه ابتدایی و متوسطه

یکی از برنامه های فرهنگی در مدارس ابتدایی دخترانه برپایی جشن تکلیف برای دانش آموزان مقطع سوم ابتدایی است. این ها از نکاتی است که باید در تقویم اجرایی و برنامه سالانه نیز به آن ها دقت کرد. فراموش نکنید در تدوین برنامه سالانه و تقویم اجرایی باید در نظر داشته باشید که ایده و خلاقیت دانش آموزان چه در موقعیت های علمی و آموزشی و چه هنری و فرهنگی و حتی ورزشی بروز می کند. زمانی که شما این برنامه را از پیش در اختیار دارید و با اعلان آن در مدرسه، دانش آموزان را باخبر می سازید، می توانید مشوق بسیار خوبی برای دانش آموزان باشید که در بخش های مختلف به خوبی ظاهر شوند.

فراموش نکنید که اصول علمی و آموزشی باید در بطن این تقویم های اجرایی نهادینه شوند تا مدرسه و دانش آموزان یک حرکت رو به جلو و پیشرفت داشته باشند. توجه به جزئیات در تنظیم این برنامه ها بسیار حائز اهمیت است. در نظر داشته باشید که همین موضوع می تواند تمایز میان یک مدرسه عالی با یک مدرسه معمولی را نشان دهد. در مدیریت آموزشی محور های بسیار زیادی برای پژوهش و مطالعه وجود دارد که می توان به جرات گفت هر محور می تواند چاره یک مشکل باشد.

برنامه سالانه مدارس

تدوین تقویم های اجرایی

یکی از مشکلاتی که در کشور ما برای تدوین تقویم های اجرایی وجود دارد، کمبود منابع کاربردی و محتوایی است. باید گفت در این امر نیاز است که افرادی علاقمند به امر تحقیق و پژوهش و البته مطالعه، پیشقدم شوند و در این مسیر به تدوین این برنامه ها همت گمارند. در این بستر برای پیشرفت بیشتر و بهتر مدرسه و دانش آموزان باید نگرش های جدید را وارد حوزه آموزش و پرورش کرد. از مواردی که می توان گفت متاسفانه در این حوزه مغفول مانده است، مسئله پرورش و تربیت است. تعلیم و تربیت باید به صورت همزمان و البته اصولی انجام بگیرد. به همین دلیل برنامه های مرتبط با این حوزه نیز باید به صورت جدی برنامه ریزی شوند. تقویم اجرایی را می توان از اقدامات و ملزومات در مدارس محسوب کرد که مدیران، معلمان و  معاونان باید در اجرای آن همکاری های لازم را داشته باشند.

تقویم اجرایی و برنامه ریزی سالانه می تواند چشم انداز های وسیعی از عملکرد بخش های مختلف مدارس را تدوین کند تا همه اعضای مجموعه برای دستیابی به آن تلاش کنند. برای تدوین و تنظیم تقویم های اجرایی باید فاکتور هایی را در نظر بگیرید تا بتوانید یک برنامه منسجم و دقیق طراحی کنید. از جمله این فاکتور ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در تدوین تقویم های اجرایی خلاقیت و ایده داشته باشید.
  • در نگارش دقت به خرج دهید.
  • با نظم و انضباط طراحی تقویم های اجرایی را انجام دهید.
  • با تمرکز بالا کار طراحی تقویم های اجرایی را انجام دهید.
  • در انتها، کاملا بی طرفانه این مورد را در نظر داشته باشید.

محتوای تقوی اجرایی

اگر پارامتر های ذکر شده را در تدوین و تهیه تقویم های اجرایی لحاظ کنید، شاخص های کمی و کیفی بسیار بهبود پیدا خواهند کرد. همین موضوع باعث می شود که اثربخشی در برنامه های مختلف افزایش پیدا کند. از طرفی باید در نظر داشته باشید، در واقع برنامه سالانه را می توان یک گزارش محسوب کرد که از یک روش منظم و هدفمند پیروی می کند. در این برنامه برای تحقق اهداف مدنظر یک مجموعه، باید به صورت متوالی و مستمر، برنامه ها اجرایی شوند. در مورد اینکه ترتیب و توالی برنامه ها چه اهمیتی دارد، باید گفت همین موضوع باعث می شود که مجموعه آموزشی به هدف مورد نظر برسد. پژوهشگران مدیریت آموزشی تمام تلاش خود را می کنند که در این راستا یک مجموعه را به اهداف خود نزدیک کنند.

از طرفی باید گفت مجموعه هایی که از تقویم های اجرایی مدون و برنامه های سالانه منظم استفاده می کنند، اصولا به اهداف آموزشی و فرهنگی بسیار بیشتر نزدیک می شوند. برای مثال این موضوع را می توان حتی در قبولی کنکور سراسری مدارس متوسطه دوم مشاهده کرد. یک معلم در هر مقطعی، از تقویم اجرایی استفاده می کند تا بتواند مفاهیم مورد نظر را برای دانش آموزان به صورت ملموس و عینی بیان کند. همین موضوع باعث می شود که دانش آموز بتواند ارتباطی صحیح و اصولی برای یادگیری و آموزش با اطراف خود برقرار کند. به مرور زمان و همچنین تغییر شرایط و عوامل محیطی، محتوای تقویم اجرایی و حتی متد پژوهش برای تدوین آن نیز متفاوت می شود.

محتوای برنامه سالانه
محتوای برنامه سالانه

پیش از تهیه برنامه سالانه به نکات زیر دقت کنید

این نکته را در نظر داشته باشید که در رشته مدیریت آموزشی تحقیق و بررسی های بسیاری برای تنظیم این برنامه ها و تقویم اجرایی انجام می شود. این مطالعات متغیر های همبسته را بررسی و تحلیل می کند. در نتیجه این تحقیقات، یک رویکرد پیشگیرانه و مداخله ای ارائه می شود که مجموعه را در راه رسیدن به اهداف مدنظر یاری می کند. جامعه پژوهشی کشور بر این باور است که محققان باید تقویم اجرایی و برنامه سالانه را به صورتی تدوین نمایند که هماهنگی در میان آن ها وجود داشته باشد. از طرفی ارتباط میان تقویم اجرایی و برنامه های سالانه را در هر مقطع تحصیلی نمی توان منکر شد و البته تاثیر آن بر روی عملکرد دانش آموزان و معلمان نیز کاملا مشهود است. در نگارش برنامه سالانه باید نکاتی را در نظر داشته باشید. از طرفی پیش از تهیه برنامه سالانه این سوال ها را خود بپرسید.

  • این برنامه برای رسیدن به چه اهدافی در مجموعه آموزشی تدوین می شود؟
  • در این برنامه باید چه مسئله یا مسائلی بررسی شود؟
  • برای پاسخ به مسئله مورد نظر اطلاعاتی در دسترس دارید؟
  • منابع اطلاعاتی شما چه هستند؟
  • از چه روش هایی می توانید برای کسب اطلاعات در این زمینه اقدام نمایید؟
  • آیا به تمامی ابعاد موضوع اشراف دارید؟
  • می توانید یک تحلیل اصولی و حرفه ای برای موضوع ارائه دهید؟
  • راهکار شما چیست؟
منابع اطلاعاتی برنامه سالانه
منابع اطلاعاتی برنامه سالانه

برنامه اجرایی معاون پرورشی

این ها تنها نمونه ای از سوالاتی هستند که شما برای تدوین یک برنامه سالانه به پاسخ آن ها نیاز دارید. در نظر داشته باشید که در این مسیر برای کسب اطلاعات می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید. در پژوهش هایی که برای تدوین برنامه سالانه و تقویم اجرایی انجام می دهید، می توانید از پژوهشگران دیگری کمک بگیرید. برخی متد های پژوهشگران مرحله آزمون و خطا را پشت سر گذاشته اند و این تجربیات می تواند برای شما نیز مفید باشد. تدوین و تنظیم برنامه سالانه برای معلمانی که در ابتدای مسیر تدریس هستند، به نظر امری دشوار می رسد. اما فراموش نکنید که برخی سایت های معتبر شما را در این مسیر یاری خواهند کرد. آشنایی با استاندارد های کلی این موضوع می تواند در این راه به شما کمک بسیار بزرگی باشد. بررسی این موضوع شاید در کشور ما خیلی به صورت جدی دنبال نشده باشد و البته همین مورد می تواند یک ضعف بزرگ شمرده شود.

مدرسه فایل فایل بینظیر برنامه سالانه و تقویم اجرایی معاون پرورشی را به صورت فایل word برای شما عزیزان جهت استفاده بهتر تهیه کرده است که شما عزیزان میتوانید با استفاده از آن مدرسه خود را به بهبود سند تحول بنیادین سوق دهید.

یکی از مهمترین مشکلاتی که در زمینه تدوین برنامه سالانه و تقویم اجرایی وجود دارد عدم وجود ابزار و روش های مناسب برای تحلیل و بررسی و در نتیجه تدوین این موارد است. هر کدام از معاونان، مدیران و معلمان باید برنامه مدون خود را داشته باشند. معاون پرورشی در یک آموزشگاه نقش بسیار مهمی در زمینه تربیت و پرورش دانش آموزان ایفا می کند. یک معاون پرورشی باید بتواند دانش آموزان را در مسیر صحیح و اصولی طبق باور های دینی و فرهنگی هدایت کند. برای مثال در مورد برنامه سالانه معاون پرورشی می توان به نکات زیر اشاره کرد:

  • برگزاری مراسم های مختلف عزاداری و جشن های ملی و مذهبی در طول سال تحصیلی
  • استفاده از ظرفیت و توانمندی دانش آموزان در مباحث مختلف
  • تشکیل انجمن اسلامی در مدارس
  • برگزاری نماز جماعت در مدارس و تشویق دانش آموزان برای شرکت در این واجب دینی
  • ترویج فرهنگ های ارزشمند مانند ایثار، فداکاری، شجاعت و … با اجرای برنامه های متنوع
  • اطلاع رسانی به دانش آموزان برای شرکت در مسابقه های فرهنگی، ورزشی و هنری در سطح آموزشگاه، شهرستان و استان
جشن عاطفه ها
جشن عاطفه ها

تفاوت تقویم اجرایی و برنامه سالانه

اصولا برنامه های پرورشی مدارس بر اساس طرح های مختلفی مانند طرح تدبیر یا تعالی برای مقطع ابتدایی تدوین می شوند. در نظر داشته باشید که اجرای مدون این برنامه ها می تواند به شناسایی دانش آموزان مستعد در زمینه های مختلف کمک کند. به همین دلیل پیشنهاد می شود که معاونان پرورشی در مدارس مقاطع ابتدایی و متوسطه از ظرفیت و توانمندی دانش آموزان نهایت استفاده را داشته باشند. البته فراموش نکنید که این موضوع نباید به حیطه آموزشی دانش آموز آسیب وارد کند.

شاید با خود فکر کنید که چه تفاوتی میان برنامه سالانه و تقویم اجرایی وجود دارد؟ آیا این دو مورد از نظر محتوایی متفاوت هستند؟ در پاسخ به این سوالات باید گفت که در واقع تقویم اجرایی، فعالیت های دسته بندی شده و منظمی می باشد که در مدارس مختلف انجام می شود. نحوه اجرای این فعالیت ها در تمامی مدارس یکسان است. برای مثال در یک تقویم اجرایی برای مدارس مختلف چه در دوره ابتدایی و چه در دوره متوسطه اول و دوم، مقتضای مقطع تحصیلی برنامه هایی در نظر گرفته می شود. از جمله این برنامه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مسابقات ورزشی، فرهنگی، هنری و علمی – آموزشی
  • برگزاری آزمون های ورودی برای مدارس خاص
  • مراسم بازگشایی مدارس
  • انتخابات انجمن اولیا و مربیان
  • مناسبت های تاریخی، فرهنگی، ملی و سیاسی

اما برنامه سالانه در واقع شامل فعالیت هایی می شود که مدیر در مورد شاخص های مختلف آموزشی، پرورشی و حتی عمرانی در نظر می گیرد. در این مورد مدیر باید با شورای مدرسه هماهنگی های لازم را انجام دهد. از طرفی برای برخی از این فعالیت ها باید امکانات آموزشگاه را نیز لحاظ کند.

معاون آموزشی
معاون آموزشی

برنامه معاون آموزشی

برنامه سالانه و تقویم اجرایی مدیر مدرسه
برنامه سالانه و تقویم اجرایی مدیر مدرسه

معاون آموزشی در یک آموزشگاه را می توان از ارکان اساسی و اصلی محسوب کرد. این فرد می تواند در امر آموزش و تعلیم دروس در پایه های مختلف با توجه به امکانات موجود گام های بلندی را بردارد. در مسیر آموزش، این معاونان ممکن است با مشکلاتی مواجه شوند که از جمله می توان به عدم همکاری والدین با مدرسه در امر آموزش، عدم تمایل دانش آموزان به برخی دروس، عدم بودجه کافی در زمینه تعلیم و آموزش دروس اشاره کرد. در این راستا نیز برنامه سالانه معاون آموزشی تدوین و تنظیم می شود که می تواند با اجرای درست در یک بستر مناسب، زمینه رشد و ترقی دانش آموزان را در عرصه های علمی فراهم کند. اگر بگوییم برنامه سالانه و تقویم اجرایی یک معاون آموزشی در واقع هم سطح با تقویم اجرایی مدیر اهمیت دارد اغراق نکرده ایم. در کشور ما مدارس به عنوان بستر های آموزشی هستند که دانش آموز از همین طریق می تواند به پیشرفت علمی دست پیدا کند.

در حال حاضر برخی شرایط مانند اپیدمی کرونا می تواند شرایط آموزشی را تحت تاثیر قرار دهد. به تبع، این موضوع بر روی تقویم اجرایی یک معاون آموزشی در مدارس تاثیر دارد. در نظر داشته باشید که یک برنامه مدون می تواند به پیشرفت مدرسه از نظر علمی کمک شایانی کند. برنامه سالانه معاون آموزشی را می توان به شرح زیر بیان کرد:

  • بیان و توصیف وضعیت آموزشگاه
  • نقاط مثبت و منفی در برنامه ریزی آموزشی
  • فرصت و تهدید های پیش رو در یک تقویم اجرایی
  • اهداف و برنامه های آموزشی
  • طرح و برنامه های علمی و آموزشی در سطوح آموزشگاه، شهرستان و استان
  • اهداف کمی و کیفی آموزشی
  • لیست مالی طرح های آموزشی
  • وسایل و ابزار لازم برای آموزش

برای تهیه برنامه سالانه و تقویم اجرایی معاون آموزشی از لینک زیر استفاده کنید

برنامه ی بالا جزو بهترین برنامه های موجود برای معاون آموزشی مدرسه می باشد که به صورت فایل word برای مدیران و معاونان تهیه شده است.

مدیر آموزشگاه رکن اساسی یک مدرسه

این موارد از جمله نکاتی هستند که یک معاون آموزشی باید در طول سال تحصیلی آن را مد نظر داشته باشد. فراموش نکنید که موقعیت های خاص ممکن است آموزش را تحت تاثیر قرار دهند. تعطیلی مدارس بر اثر عوامل مختلف مانند شرایط آب و هوایی نیز باید در تقویم های اجرایی به عنوان تهدید در نظر گرفته شوند. کرونا باعث شد که در بسیاری از مدارس کشور شرایط آموزش مجازی فراهم شود. پس از پایان این فراگیری و بازگشایی مجدد مدارس، مدیران و معاونان آموزشی می توانند از بستر فضای مجازی برای آموزش های لازم بهره بگیرند. در نظر داشته باشید که آموزش مجازی شاید بازخورد آموزش حضوری را نداشته باشد، اما اگر به صورت اصولی انجام شود می تواند تهدید را تبدیل به فرصت کند.

بی شک باید گفت رکن اساسی یک مدرسه، مدیر آن است. توانمندی یک مدیر در امر مدیریت در همه حوزه ها می تواند آموزشگاه را تا سطح بالایی ارتقا دهد. برنامه سالانه مدیر مدرسه و تقویم اجرایی آن در مقاطع مختلف، تفاوت هایی دارد. در واقع باید گفت تمامی فعالیت هایی که در مدرسه انجام می شود باید با هماهنگی مدیر صورت بگیرد. این فعالیت ها می توانند آموزشی، پرورشی و یا ورزشی باشند. در نظر داشته باشید که یک مدیر توانمند باید امور آموزش و پرورش مدرسه را به صورتی مدیریت کند که آموزشگاه به اهداف مشخص شده در طول سال تحصیلی برسد.

تقویم جرایی آموزش پرورش
تقویم جرایی آموزش پرورش

برنامه سالانه مدیر آموزشگاه

هر گونه سستی و یا کوتاهی مدیر مدرسه می تواند برای امر تربیت و تعلیم دانش آموزان یک تهدید محسوب شود. حتی اگر دقت کنید پوشش مدیر مدرسه خود نیز تاثیر ناخودآگاهی بر روی دانش آموزان دارد. در جایگاه مدیریت، یک مدیر باید موارد زیر را به صورت مستقیم و بدون واسطه معاونین یا دیگر پرسنل مدرسه انجام دهد:

  • اقدامات لازم برای حل مشکلات برنامه های آموزشی و درسی
  • فراهم نمودن شناسنامه جدید برای ثبت اقدامات و عملکرد های مدرسه
  • ارسال اطلاعات درخواستی به آموزش و پرورش منطقه یا شهرستان
  • برگزاری جلسه شورای دبیران و معلمان
  • برگزاری مراسم اهدای جوایز برای دانش آموزان ممتاز در حوزه های مختلف
  • پیگیری امور مالی و ثبت در دفاتر مربوطه
  • تشکیل جلسه شورای معاونان
  • شرکت در جلسات مدیران در منطقه یا شهرستان
  • تشکیل ستاد برگزاری امتحانات و تقسیم وظایف افراد
  • پیگیری در امر تصحیح اوراق و ثبت نمرات دانش آموزان
  • برگزاری جلسات انجمن اولیا و مربیان

این ها از جمله مواردی هستند که یک مدیر باید در تقویم اجرایی خود به آن ها دقت نماید. فراموش نکنید برخی موارد مانند پیگیری امور مالی یا تهیه لیست حق الزحمه کارکنان در بازه های زمانی ثابتی انجام می شود. یک مدیر باید بر تمامی امورات اداری، مالی، آموزشی، پرورشی و … نظارت داشته باشد.

برنامه اجرایی

تقویم اجرایی مدارس بر چه اساسی است؟

برنامه سالانه و تقویم اجرایی مدرسه بر اساس تقویم رسمی کشوری ، و تقویم آموزشی آموزش و پرورش و همچنین تدابیر و برنامه های مدیران و معاونان مدرسه بر اساس سند تحول بنیادین تهیه میشود.

آیا فایل word قابل ویرایش نیز موجود است؟

بله مدرسه فایل با توجه به رسالت خود دقیق ترین و بهترین برنامه سالانه و تقویم های اجرایی قابل اجرا بر اساس سند تحول بنیادین و برنامه های آموزشی و کشوری برای شما مدیران قرار داده است.

آیا برنامه ی تقویم اجرایی لازم است کرونا لحاظ شود؟

بله تمامی مواردی که در آموزش دانش آموزان تاثیر بگذارد باید لحاظ شود.فرقی نمیکند بیماری همه گیر باشد یا حوادث طبیعی که باعث بر هم خوردن یا تغییر در برنامه مدرسه شود.

آیا من میتوانم با این آموزش برنامه مبتکرانه تدوین کنم؟

باید به شما اطمینان دهم مدرسه فایل با تهیه صد ها مقاله در خصوص تهیه و تدوین برنامه سالانه و تقویم اجرایی شما میتوانید با مطالعه ی این مطالب به تقویم اجرایی مبتکرانه دست پیدا کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *